Over ons

Sofa Select is een online webshop die gespecialiseerd is in meubels. Zo hebben wij een ruim assortiment aan banken. We zijn in 2018 gestart met Banxtel, een bedrijf die zich focust op tweedehandse banken voor een zeer aantrekkelijk prijs. Vervolgens hebben we Sofa Select opgericht, een bedrijf dat de focus legt op kwalitatieve en betrouwbare banken waar u vele jaren van kunt genieten. Sofa Select is actief in Nederland, België en Duitsland. We hebben een fysieke showroom in Rotterdam. 

Klanttevredenheid staat centraal bij Sofa Select. Daarom worden onze banken altijd goed gecontroleerd en met hoog kwaliteit geleverd, zodat u optimaal kunt genieten van onze banken. Een bank is een belangrijk onderdeel van uw woonkamer en met de banken van Sofa Select kunt genieten van een fijne en ruime bank. Doordat wij een ruime assortiment hebben kunt u bij ons altijd een bank vinden die bij uw woonkamer past. Zo hebben wij dezelfde bank in diverse afmetingen en kleuren. Wilt u liever een bank eerst zien? Dan bent u hartelijk welkom in onze fysieke showroom in Rotterdam. 

sofa select banner
Banken

Contactgegevens

Ook na de levering van uw bank blijven we graag in contact om uw mening te horen over de bank, want uw mening is belangrijk! Op die manier kunnen we onze service blijven verbeteren. Wij delen ook regelmatig foto’s en reviews van onze klanten op onze social media en website. 

Adres: Nieuwe Langeweg 101, 3194 DC, Rotterdam

Telefoonnummer: +31 6 55552777

KVK-nummer: 72550503

BTW-nummer: NL002475067B35